Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 9:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Farár, ktorý naviedol Kanyeho Westa ku viere, sa aktuálne v rozhovore otvorene vyjadril aj k tvorbe populárneho rapera.

Kanye West chcel pred časom skončiť s rapom. O svojich myšlienkach hovoril farárovi Adamovi Tysonovi, pričom údajne argumentoval tým, že rap je diabolská hudba.

Nakoniec si však nechal jeden z najpopulárnejších raperov poslednej dekády od Tysona vysvetliť, že hudobný žáner nie je na diabla priamo naviazaný a on sám môže využiť rap na to, aby šíril pozitívne myšlienky smerom k Bohu. 

Odporúčané
Kanye West zverejnil nový model obuvi Yeezy a ľudia nechápu: Rovnaké som nosil vo väzení, reaguje fanúšik a pridáva sa Snoop Dogg Kanye West zverejnil nový model obuvi Yeezy a ľudia nechápu: Rovnaké som nosil vo väzení, reaguje fanúšik a pridáva sa Snoop Dogg 18. októbra 2019, 20:38

Nedávno zároveň Yeezus konvertoval na kresťanstvo a bol aj pokrstený. Farár tvrdí, že mu raper hovoril o svojich hriechoch, ktoré vyplývali z jeho vrcholnej pozície v rámci hudobného priemyslu. Vraj ho zväzovali natoľko, že to malo dopad aj na jeho psychické zdravie, a tak sú jeho kroky smerom k viere spojené aj s duševným zdravím. 

Dnes už vieme, že Kanye West chystá vydanie svojho prvého gospelového projektu, ktorý bude niesť veľavravný názov Jesus is King. Posledných niekoľko mesiacov zároveň strávil na turné po kostoloch naprieč Amerikou so svojim projektom Sunday Service, kde naživo prezentoval svoje nové skladby za sprievodu živých nástrojov. 

Farár spolupracujúci s Kanyem Westom hovorí o jeho intencii skončiť s rapom v čase od 23:30

 

Domov
Zdieľať
Diskusia