Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. januára 2020, 9:15
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Bláznivý Tommy Cash aj poriadna dávka melanchólie. Grape pokračuje vo zverejňovaní mien na rozlúčkovom ročníku

REFRESHER
Uložiť Uložené

Festival Grape sa rozlúči s areálom na letisku v Piešťanoch za sprievodu toho najlepšieho, ak ide o hudobný program. Kto obohatí multižánrovú nádielku?

Grape Festival sa počas 7. a 8. augusta 2020 definitívne rozlúči s areálom na piešťanskom letisku, kde vznikol a vyrástol do obrovských rozmerov. Kým organizátori pracujú na hľadaní nového miesta konania, zároveň fanúšikom servírujú nádielku atraktívnych mien. Už teraz je jasné, že cieľom je poskladať multižánrový line-up tak, aby si na svoje prišli nielen tí, ktorí sa chcú vyskákať, ale aj zástancovia pomalších melancholických rytmov. 

Odporúčané
Festival Grape prinesie poslednýkrát na piešťanské letisko Yung Leana, Foals aj legendu D'n'B Festival Grape prinesie poslednýkrát na piešťanské letisko Yung Leana, Foals aj legendu D'n'B 22. decembra 2019, 10:51

Vďaka selekcii interpretov a kapiel sa presvedčíš , že aj  dychová kapela môže hrať techno a naživo to predvedú nemeckí Meute. Rôzne podoby rapu a fúzie s inými žánrami predvedú Ghostpoet a Tommy Cash a tohto týždňovú nálož mien uzatvára hudobník, grafický dizajnér a režisér Yoann Lemoine alias Woodkid.

Zároveň dávame do pozornosti možnosť zakúpiť si lístky v predpredaji. Tie sú s cenovkou 79 eur dostupné už teraz, a tak nebudeš musieť v lete riešiť, že sa nemôžeš na Grape dostať.

Z predvianočnej vlny zverejnených interpretov môžeš očakávať, že príde High Contrast – waleský drum and bassový DJ a producent, švédsky raper Yung Lean a skupina Foals. Predstavovať netreba ani  indie rockovú kapelu Nothing But Thieves.

 

 

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia