Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 23:12
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

V 2. sérii Mandaloriana uvidíme známe postavy z filmov a Skywalkerovej ságy. Kedy sa dočkáme nových epizód?

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Ak si sa tešil na nové a originálne postavy, sčasti ťa sklameme.

Mandalorian bol pre Disney úspech. Dokonca sa nechali počuť, že predčil ich očakávania. Minimálne, čo sa Baby Yodu týka. Vedúci v Disney boli ochotní nevyrábať predčasne hračky a merchandise, aby tak uchovali jeho tajomstvo (cez hračky sa najčastešie vyzrádzajú veľké spoilery). Tým síce prišlo o pár miliónov dolárov, ale posilnilo tak vlnu nadšenia a zachovalo si nesmierne dôležitý moment prekvapenia. 

Odporúčané
Recenzia: Mandalorian – Prvý veľký Star Wars seriál trestuhodne nevyužil svoj potenciál Recenzia: Mandalorian – Prvý veľký Star Wars seriál trestuhodne nevyužil svoj potenciál 29. decembra 2019, 16:14

Prvá séria mala svoje chyby (a že ich nebolo málo, čo sa môžeš dozvedieť aj v naše recenzii, viď odkaz vyššie), no aj tak šlo o príjemne strávený čas s tým, že niektoré epizódy boli naozaj vydarené (hlavne prvá a posledná). Mandalorian má veľký potenciál, ale tvorcovia k nemu musia pristúpiť serióznejšie, nevydávať fillerové (dej neposúvajúce) epizódy a vytvoriť zaujímavejší príbeh a vedľajšie postavy.

Možno sa toho dočkáme už v 2. sérii, najmä čo sa postáv týka. Možno nedostaneme toľko nových a originálnych, no zdroje Deadlinu, čo je viac než dôveryhodný web, tvrdia, že sa v 2. sérii ukážu známe postavy zo Skywalkerovej ságy. Určite nečakaj Vadera a podobne (aj keď, ktovie), no ak máš napozerané všetky filmy, určite ťa niektoré epizódy potešia nejakým cameom alebo významnejšou rolou niekdajšej obľúbenej postavy. 2. séria sa na Disney+ začne vysielať na jeseň 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia