Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. decembra 2019, 15:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Joker mal pôvodne na konci filmu zabiť Bruca Wayna a jeho rodičov, aby bol svet plný Jokerov a bez Batmana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Páčil by sa ti takýto koniec viac?

Joker mal celkom brutálny a hlavne úžasný koniec, ktorý sa do filmu a atmosféry tohto sveta nesmierne hodil. Kevin Smith však vo svojom najnovšom podcaste prišiel so zaujímavou informáciou. Pôvodne sa totiž v scenári nachádzala scéna, kde sa Arthur/Joker na konci filmu v nemocnici zasmeje s tým, že práve rozmýšľal nad niečím zábavným. 

Odporúčané
Joker už v kinách zarobil miliardu dolárov! Joaquin Phoenix si myslí, že je pravým Jokerom, nie vzorom pre Jareda Leta a iných Joker už v kinách zarobil miliardu dolárov! Joaquin Phoenix si myslí, že je pravým Jokerom, nie vzorom pre Jareda Leta a iných 16. novembra 2019, 15:04

Scéna sa mala zvrtnúť na flashback. V ňom by sme videli smrť Marthy a Thomasa, akurát by ich vrahom bol Joker. Malý Bruce spustí plač, Arthur sa otočí a začne kráčať preč, keď v tom zastane, mykne plecami, otočí sa a zastrelí aj chlapca. Koniec filmu. To by bol rozhodne nesmierne šokujúci moment a nečakaná scéna. Tak trochu nás aj mrzí, že sme nedostali svet bez Batmana, svet plný Jokerov bez kontroly. Prípadné pokračovanie mohlo byť o čosi viac atraktívnejšie. 

Smith však jedným dychom dodal, že si pravosťou tejto informácie nemôže byť istý na 100%. Údajne ju má ale zo spoľahlivého zdroja. Ako by sa tento alternatívny koniec v kine páčil tebe?

Domov
Zdieľať
Diskusia