Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2019, 8:12
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

BMW s obrovskými ľadvinkami oslavuje v radoch zákazníkov veľký úspech. Prečo?

BMW s obrovskými ľadvinkami oslavuje v radoch zákazníkov veľký úspech. Prečo?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0300515EN/bmw-concept-4" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

Mníchovská automobilka obhajuje svoje nové dizajnové smerovanie.

Okrem toho, že BMW posledné roky vo veľkom obnovilo svoje modelové portfólio, zároveň sa postaralo aj o statočný rozruch. Dalo by sa povedať, že práve dizajn najnovších mníchovských modelov vyvolal za ostatné mesiace azda najväčšiu kontroverziu. Môže za to pochopiteľne predná maska, v tomto prípade bočné ľadvinky.

Tie sa za posledné roky naozaj neúmerne zväčšili, čo verejnosť neprijala spravidla pozitívne. Na internete sa doslova roztrhlo vrece s vtipnými obrázkami a vizualizáciami s tým, čo od BMW čakať o pár rokov, ak sa masky budú stále zväčšovať. Rozčarovaná je viac-menej len európska verejnosť. 

BMW s obrovské ľadvinkami oslavuje v radoch zákazníkov veľký úspech. Prečo?
BMW s obrovské ľadvinkami oslavuje v radoch zákazníkov veľký úspech. Prečo? Zdroj: REFRESHER / MARTINZMARTINA


Tŕňom v oku širokej i odbornej verejnosti je najmä faceliftovaný rad 7 či úplne nová X7-čka, kde môžeme evidovať naozaj podstatne masívnejšie predné masky. Práve vďaka druhej menovanej novinke čelí BMW pomerne veľkej kritike. Po niekoľkých mesiacoch od jej vstupu na trh sa ale ukazuje a opäť potvrdzuje, že automobilky dobre vedia čo robia.

Domov
Zdieľať
Diskusia