Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2019, 10:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Neznámy páchateľ v noci na Námesti SNP v Bratislave napadol muža, ten zraneniam podľahol. Po útočníkovi pátra polícia

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Polícia žiada svedkov, aby sa ozvali.

Počas noci zo soboty na nedeľu na Námestí SNP v Bratislave musela zasahovať polícia aj záchranári. Podľa dostupných informácií sa tam mala nachádzať osoba v bezvedomí. Muža sa však  aj napriek snahe záchranárov nepodarilo oživiť a ďalšie okolnosti nie sú známe. Polícia preto v tejto súvislosti žiada všetkých, ktorí majú akékoľvek informácie, aby ich poskytli a pomohli tak dolapiť neznámeho páchateľa. 

„V tejto súvislosti vyzývame svedkov incidentu, ku ktorému došlo v okolí hlavnej pošty a ktorí by svojimi informáciami vedeli prispieť k jeho objasneniu, aby kontaktovali políciu,“ píše polícia na Facebooku.

Incident sa mal udiať v skorých ranných hodinách. Podľa doterajších informácií mal po predchádzajúcom konflikte doposiaľ neznámy muž poškodeného fyzicky napadnúť. Následne mal utiecť na neznáme miesto.

Aktualizované 13:55

Podľa informácií TV Markíza muž zomrel po tom, čo od neznámeho útočníka dostal kopanec do hlavy. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia