Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2019, 14:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

50 najočakávanejších filmov roka 2020

50 najočakávanejších filmov roka 2020
FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY
Uložiť Uložené

Na aké filmy sa v roku 2020 tešíme najviac?

V minulých článkoch sme sa už pozreli na najlepšie horory tohto roka, komiksovky, slovenské počiny či sklamania. Všetky články zhrňujúce filmový a seriálový rok 2019 nájdeš v tomto vlákne (ešte ich pár pribudne).

My sa pomaličky môžeme začať pozerať smerom dopredu, a teda k najočakávanejším filmom budúceho roka. Aj tentoraz sme zoznam rozdelili podľa žánrov, a tak sa dočkáš najočakávanejších komiksoviek, sci-fi, hororov a podobne. Túto TOP 50 rozdelíme na dve časti.

Odporúčané
10+1 slovenských filmov a seriálov, ktoré zaujali divákov v roku 2019 10+1 slovenských filmov a seriálov, ktoré zaujali divákov v roku 2019 19. decembra 2019, 15:37



1. Knives Out – 2. január (r. Rian Johnson)

Knives Out sme do TOP 50 zaradili už minulý rok, a tak si len zhrnieme, že za scenárom aj réžiou stojí Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi, Looper) a okrem Daniela Craiga a Christophera Plummera si zahrá napríklad aj Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford či Ana de Armas. Craig si zahrá postavu detektíva a Knives Out je už teraz jedným z najlepšie hodnotených filmov roka, takže sa môžeš tešiť do kina.

Domov
Zdieľať
Diskusia