Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 20:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vrecká sa plnia tak rýchlo, že už majú strie. Novinku od Kontrafaktu ovládli aj českí raperi

HUDBA EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Kontrafakt predstavuje druhý videoklip z albumu Real Newz. Tentokrát hosťuje aj česká dvojica Calin a Viktor Sheen.

 

Fanúšikovia odpočítavajú posledných pár dní do 10. decembra, keď sa Real Newz oficiálne dostanú ku každému, kto si ich predobjedná na originálnom nosiči s podpisom. Kontrafakt teraz prichádza aj s druhým videoklipom, v ktorom sa okrem Rytmusa a Ega objavuje aj česká dvojica Calin a Viktor Sheen. Pozornejší používatelia sociálnych sietí určite vedia, že tieto mená sa pred tým objavili v hlasovaní, nakoniec sa však Kontrafakt rozhodol osloviť oboch. 

Ide o českých interpretov, ktorí sú právom považovaní za najlepších v tom, čo robia a dokázali to aj v spolupráci s legendárnou skupinou z Piešťan. Sprievodný videoklip si na starosti zobral Tibor Kuna a časť z príprav sme mali možnosť vidieť aj v zatiaľ posledných Rapíkoch starej matere. 

Chalani v našom rozhovore sľúbili, že sa dočkáme inovátorstva po všetkých stránkach a ich cieľom bolo pri tvorbe v prvom rade priniesť niečo, čo tu doteraz nebolo. „Budeš počuť nového Rytmusa, ktorý si má zachovať agresiu, ale takú inú. Som to stále ja, plytký humor a p*čovinky,“ povedal sám Rytmus. Mimochodom, ak si rozhovor do nedele predplatíš, zapojíš sa do súťaže o CD+tričko zadarmo. 

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55
Domov
Zdieľať
Diskusia