Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 17:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola: Chcem zbiť Attilu Végha, dovtedy neukončím kariéru

ŠPORT ATTILA VÉGH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Český bojovník po zápase podstúpil operáciu ramena, následne podpísal reverz v nemocnici, aby mohol ísť okamžite trénovať. Túži len po jednom.

Bezprostredne po „zápase storočia“ medzi porazeným Karlosom Vémolom a víťazom Attilom Véghom si český bojovník vyžadoval od úspešnejšieho súpera odvetu. Už v tom čase Slovák otvorene hovoril, že zatiaľ nemá v pláne darovať Karlosovi ďalší zápas.

Na rovnakú otázku odpovedal Attila už niekoľkokrát, v nedávnom rozhovore ešte dodal, že v súčasnosti nemá dôvod premýšľať na odvetou aj kvôli tomu, že ani Vémola ju nikdy nikomu nedaroval. 

Odporúčané
Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? 12. novembra 2019, 16:06

Zároveň sa bude čakať na to, s akou ponukou príde organizácia Oktagon, ktorá zastrešovala aj tento obrovský zápas vo vypredanej O2 arene. Český šampión teraz prichádza s ďalšími odvážnymi vyjadreniami, ktoré nasvedčujú tomu, že nikdy neexistovalo pre Vémolu nič dôležitejšie ako dostať ešte jednu šancu. 

„Ja už pred sebou nič nemám. Pre mňa je jediný cieľ dostať Attilu Végha do klietky. Nech to stojí, čo to stojí. Pretože to, ako som s ním prehral, to si po tej drine vôbec nezaslúžim. Som lepší bojovník ako to, čo som tam predviedol.

Sľubujem, že kariéru neukončím dovtedy, pokiaľ Attilu Végha nedostanem do klietky. Je jedno, či vyhrám. Chcem predviesť lepší výkon, dotknúť sa ho, zbiť ho,“ povedal Vémola pre isport.cz. Dodal, že mu Attila zobral celoživotný cieľ, keďže mal v pláne poraziť ho a následne sa prebojovať až do prestížneho UFC. 

Odporúčané
Česko-slovenský MMA zápas storočia stál desiatky miliónov. Ako sa rodil súboj Vémolu s Véghom a čo divákov čaká? (Rozhovor) Česko-slovenský MMA zápas storočia stál desiatky miliónov. Ako sa rodil súboj Vémolu s Véghom a čo divákov čaká? (Rozhovor) 6. novembra 2019, 9:43

Je jasné, že táto téma bude pre najlepšieho slovenského MMA zápasníka na stole až o niekoľko mesiacov, aktuálne si chce užívať s rodinou, na ktorú veľmi dlho nemal čas. Zatiaľ Vémola tvrdo trénuje a dôkazom je aj skutočnosť, že okamžite po operácii ramena, ktorú podstúpil niekoľko hodín po veľkom zápase, podpísal reverz z nemocnice a išiel do posilňovne. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domov
Zdieľať
Diskusia