Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 7:31
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Pes zapálil dom tak, že pustil mikrovlnku, keď majiteľ nebol doma

ZAUJÍMAVOSTI PES POŽIAR
Uložiť Uložené

Nechať doma nezbedníka samého neveští nikdy nič dobré.

Keď nabudúce necháš doma svojho psíka samého, mysli na to najhoršie. Tým ale nemyslíme to, že ti ociká gauč alebo rozhryzie vankúš. V Essexe sa totiž majiteľovi štvornohého miláčika stalo niečo nevídané – pes spôsobil menší požiar. Museli dokonca zasahovať hasiči, píše BBC.

Odporúčané
Muža oblízal vlastný pes, nakazil ho a na následkty infekcie zomrel Muža oblízal vlastný pes, nakazil ho a na následkty infekcie zomrel 26. novembra 2019, 14:45

Mikrovlnka bola na linke v kuchyni. Vo vnútri bol chlieb a zvieraťu sa ju podarilo nejakým záhadným spôsobom zapnúť. Majiteľa upozornila notifikácia v mobilnom telefóne, že niečo nie je v poriadku. Keďže má doma namontované kamery, hasiči mohli sledovať naživo, čo sa doma deje. Zistili, že kuchyňa je plná dymu.

Pes zapálil dom tak, že pustil mikrovlnku, keď majiteľ nebol doma
Zdroj: Unsplash/Alejandro Trinidad

Šéf hasičov Geoff Wheal to označil ako veľmi zvláštny incident a upozornil, že by si ľudia nemali do mikrovlnky uskladňovať potraviny. „Nechávajte ich prázdne, bez obalov a jedla. Môžu ich pustiť deti či zvieratá, preto zbytočne neriskujte,“ povedal. Psíkovi sa, našťastie, nič nestalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia