Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Attila Végh: Keby som ľuďom povedal, koľko som zarobil za Vémolu, tak by sa zasmiali a povedali by, že som určite za toľko nešiel

ŠPORT ATTILA VÉGH MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský bojovník v nedávnom rozhovore vyvrátil fámy o tom, koľko peňazí zobral za zápas s Karlosom Vémolom.

Po „zápase storočia“ v O2 arene v rámci podujatia Oktagon 15 veľa médií vrátane Refresheru informovalo, že si Attila Végh odniesol za výhru viac peňazí, ako bola pravda. Nesprávne sme napísali, že slovenský bojovník zarobil 1,5 milióna českých kornún, čo je v prepočte necelých 60-tisíc eur. V nedávnom rozhovore pre extra.cz Végh túto čiastku vyvrátil. 

Za skalp v podobne českého šampióna Karlosa Vémolu nedostal podľa jeho slov ani 40-tisíc, konkrétnu čiastku však nepovedal: „Môžem však ľudí upokojiť, že som toľko nedostal. Môj zárobok nešiel cez milión českých korún. Keby som ľuďom povedal, koľko som zarobil, tak by sa zasmiali a povedali by, že som určite za toľko nešiel,“  zažartoval zápasník na tému financií.

Odporúčané
Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? Vémola žiada odvetu, Attila Végh si užíva raňajky do postele. Ako trávia bojovníci MMA chvíle po zápase storočia? 12. novembra 2019, 16:06

Pôvodná nesprávna informácia pochádza z MMA portálov, ktoré, zdá sa, uverejňovali nepravdivé informácie. „Čítal som články, že som mal zarobiť 2 milióny českých korún, resp. 80-tisíc euro, čo ale neviem kde zobrali. Vôbec som toľko nemal. Nechcem ani hovoriť, koľko som dostal, pretože ma tiež nezaujíma, kto koľko zarába,“ povedal Végh pre extra.cz.

Zároveň túto príležitosť využil a posťažoval sa na pomery v bojových športoch v našich končinách. „Celkovo je to veľmi zlé a na československej scéne ešte horšie. Keď si vezmeme prípravu, kde sa musí človek tri mesiace pripravovať, ísť na kemp, dodržiavať stravu, chodiť na tréningy, tak to vyjde šesťkrát viac, ako to, čo dostanete za ten zápas.“

Opäť potvrdil aj to, že zatiaľ nad odvetou s Karlosom Vémolom nerozmýšľa a je spokojný s tým, ako to je. Zároveň necháva veci otvorené a konštatuje, že ani Karlos nikdy žiadnemu súperovi odvetu nedaroval. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

Domov
Zdieľať
Diskusia