Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 8:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Plačková bude mať vlastnú reality show na Jojke. Odkryje svoje súkromie, hádky, nervozitu aj pracovný život

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Už 27. novembra si na TV Joj môžeš pozrieť premiérový prvý diel reality show InstaQueen, kde sa v hlavnej úlohe predstaví influencerka Zuzana Plačková.

Zuzana Plačková na svojom instagramovom profile oznámila veľkú novinku, ktorú pred tým avizovala ako zásadný projekt. Bude mať vlastnú reality show na Jojke s názvom InstaQueen s veľavravným podtitulom „neobyčajný život instagramovej kráľovnej.“ Podľa jej vlastných slov odhalí svoje súkromie, resp. manželský život a tiež pracovnú časť: „Táto reality show skúma môj život, ako žijem, čo robím a napríklad aj to, aká som nerváčka alebo ako sa hádam s Reném,“ prezrádza Plačková na Instagrame. 

Odporúčané
Prečo patrí Zuzana Plačková k najsledovanejším slovenským influencerom? Viac ako 500-tisíc followerov sa dá ľahko vysvetliť Prečo patrí Zuzana Plačková k najsledovanejším slovenským influencerom? Viac ako 500-tisíc followerov sa dá ľahko vysvetliť 16. mája 2019, 9:43

Influencerka priznáva, že je to jej splnený televízny sen. „Ja som vyšla ako reality hviezdička z Hotela Paradise,“ priznáva v súvislosti s tým, ako sa stala slávnou. Podľa jej vlastných slov prebiehalo natáčanie ešte v lete a mali by sme sa dočkať jednej epizódy, ktorá je zatiaľ pripravená. Na základe toho bude môcť televízia aj samotná hlavná aktérka zhodnotiť, či je o show záujem a aká je odozva od ľudí. 

Premiéra je naplánovaná na 27. novembra na TV Joj v čase od 21:35. Zatiaľ nevieme, akým spôsobom bude celý formát fungovať, keďže sa však Zuzana Plačková kamery nebojí, určite sa majú jej fanúšikovia aj hejteri na čo tešiť. 

Zuzana Plačková bude mať vlastnú reality show na Jojke. Odkryje svoje súkromie, hádky nervozitu aj pracovný život
Zuzana Plačková bude mať vlastnú reality show na Jojke. Odkryje svoje súkromie, hádky nervozitu aj pracovný život Zdroj: queen.plackova/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia