Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2019, 18:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Populárny raper môže stráviť 30 rokov za mrežami. Na YouTube má hity so stovkami miliónov pozretí

HUDBA
Uložiť Uložené

22-ročný Kodak Black bol nedávno odsúdený na 4 roky za mrežami a teraz ho prokuratúra obvinila z ďalších trestných činov v súvislosti so zbraňami.

Populárny raper Kodak Black bol pred pár dňami za držanie zbrane odsúdený na 48 mesiacov za mrežami. Netrvalo dlho a prokurátor ho obvinil z ďalších dvoch trestných činov. Vzhľadom k tomu, že je aktuálne považovaný za nebezpečného páchateľa, ktorý sa zúčastňoval ozbrojených útokov, v prípade dokázania viny mu hrozí až 30 rokov vo federálnej väznici, informuje Miami Herald

Odporúčané
5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia, aby jeho udavačstvo nebolo zbytočné 15. novembra 2019, 16:23

Podľa Miami Herald čelí Kodak Black obvineniam za skutky z januára a mája 2019 a oba súvisia s nelegálnym zaobstaraním si strelnej zbrane. Vzhľadom k tomu, že zbrane boli následne použité pri útokoch na rivalov z iných gangov a pri vyšetrovaní sa našli aj odtlačky rapera, bude dokazovanie neviny náročné. Podľa zdrojov zároveň hviezdny interpret pri kúpe zbrane použil neexistujúce číslo zbrojného preukazu. 

Kodak Black je autorom mnohých hitov, mal možnosť spolupracovať s kapacitami ako Travis Scott, Offset, Gucci Mane, Bruno Mars ale aj mnoho ďalších. Jeho najznámejšia skladba ZEZE má na YouTube už viac ako 234 miliónov views a ešte v roku 2017 sa preslávil trackom Transportin’, ktorý má v súčasnosti už viac ako 155 miliónov pozretí. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KILL BILL (@kodakblack),

Domov
Zdieľať
Diskusia