Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2019, 7:16
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Mladík v Ostrave bezcitne skopol dôchodkyňu na zem a ukradol jej kabelku. Po lúpeži šiel rovno do herne

NEWS
Uložiť Uložené

27-ročného muža usvedčili priemyselné kamery.

V Ostrave došlo ku skutočne bezcitnému prepadnutiu, keď sa 27-ročný mladík z Havířova rozhodol neľudsky okradnúť 73-ročnú dôchodkyňu. Tá sa nemala ako brániť, a tak prišla o finančnú hotovosť, platobnú kartu či mobil. Vďaka priemyselným kamerám sa však zlodeja podarilo vypátrať.

O lúpeži informuje Polícia Českej republiky na svojej facebookovej stránke. Mladík sa k žene, ktorá v jednej ruke držala kabelku a v druhej za sebou niesla kufor, prikradol zozadu. Incident sa odohral v podchode Frýdlantských mostov. Zlodej šiel rovno po kabelke, no na prvý pokus sa mu ju nepodarilo vytrhnúť. Útok preto opakoval.

Odporúčané
Slovenskému raperovi sa počas natáčania videoklipu vyhrážali zabitím traja muži. Medzi nimi aj športový reprezentant Slovenskému raperovi sa počas natáčania videoklipu vyhrážali zabitím traja muži. Medzi nimi aj športový reprezentant 9. novembra 2019, 10:52

Poškodenú zhodil na zem a tašku na druhýkrát vzal aj s jej obsahom. Muž mal vraj bezprostredne po lúpeži navštíviť herňu v centre mesta, kde mal ukradnuté peniaze údajne utratiť na herných automatoch.

Páchateľ bol obvinený zo spáchania obzvlášť závažného zločinu lúpeže a z prečinu neoprávneného získania, falšovania a pozmenenia platobného prostriedku. Hoci sa ku všetkému priznal, aktuálne mu hrozí až 10 rokov za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia