Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 18:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Poznáme identitu Stormtroopera, ktorý schoval do vrecka aj samotnú Phasmu. Uvidíme ho ešte?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vďaka informáciám z knihy Before the Awakening sme sa tiež dozvedeli, do akej jednotky vojak patrí a čo má spoločné s Finnom.

Aj vás po zhliadnutí Epizódy VII zaujímalo, kto by mohol byť ten Stormtrooper, ktorý na seba dokázal pri súboji s Finnom tak veľmi upozorniť? Pokiaľ ste odpovedali áno, tak vedzte, že rozhodne nie ste sami. Spoločnosť Lucasfilm totiž nedávno zverejnila nové informácie a zároveň potvrdila, že tento vojak First Order, ktorý svojim krátkym výstupom hravo zatienil aj samotnú Phasmu, nosí označenie FN-2199, no v jednotke je prezývaný ako Nines. Ako sa uvádza v knihe Before the Awakening od autora menom Greg Rucka, Nines a Finn boli súčasťou oddielu špecializovaného na boj proti nepokojom. Na obrázku priloženom nižšie môžete vidieť tento útvar v plnom tréningovom nasadení, pričom okrem Ninesa (červené vlasy) a kúsok od Phasmy sediaceho Finna je prítomný aj Zero či Slip. Práve druhý menovaný zanechal na Finnovej helme v úvode filmu krvavé stopy a následne zomrel.

Poznáme identitu Stormtroopera, ktorý schoval do vrecka aj samotnú Phasmu. Uvidíme ho ešte?

Konečne teda poznáme aspoň čiastočné pozadie ich príbehu, čo nám umožňuje lepšie pochopiť, prečo bral Nines Finnovu zradu tak osobne. Kompetentní ľudia navyše prezradili, že mnohými obľúbený FN-2199 mohol zásah Chewbaccovým blasterom prežiť, takže sa možno ešte niekedy dočkáme aj súboja s poradovým číslom dva. Netreba však zabúdať na Zera, ktorý je stále v hre. Chceli by ste v nadchádzajúcich častiach trilógie vidieť nejaký ďalší podobný súboj?

Domov
Zdieľať
Diskusia