Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 11:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Jasona Bournea natočí temnú kriminálku podľa skutočných udalostí o brutálnom sériovom vrahovi, ktorý obete zbavuje hláv a končatín

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Paul Greengrass si vezme na starosť chválený grafický román Torso.

Oceňovaný Paul Greengrass (Jason Bourne, Captain Phillips) režisérsky dohliadne na dlho plánovanú adaptáciu grafického románu Torso. Temný thriller pod názvom Ness momentálne hľadá herca, ktorý stvárni hlavného hrdinu - bojovníka so zločinom Eliota Nessa. Jeho meno je vám možno známe. Nessa si už zahral Kevin Costner vo výbornej gangsterke Briana de Palmu The Untouchables. Tá sa zameriavala hlavne na roky prohibície a súboj s mafiou, vedenou obávaným Al Caponem.

Režisér Jasona Bournea natočí temnú kriminálku podľa skutočných udalostí o brutálnom sériovom vrahovi, ktorý obete zbavuje hláv a končatín
Zdroj: Universal Pictures

Nový príbeh sa bude odohrávať v Clevelande a opäť bude založený na skutočných udalostiach. Ness sa snaží mesto zbaviť korupcie, okrem toho sa však vydá po stopách sériového vraha s prezývkou "Torso Murderer". Ten bol aktívny v rokoch 1934 až 1938 a jediné, čo z jeho obetí ostalo, boli telá bez hláv a rúk. Jeho identita nebola nikdy odhalená.

Scenár napísal oscarový Brian Helgeland (L.A. Confifential, 42) a spolu s Greengrassom už spolupracoval na vojnovom thrilleri Green Zone. Film mal pôvodne režírovať David Fincher (Zodiac), záujem mal aj David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints). Zdá sa však, že projekt s konečnou platnosťou našiel svojho režiséra. Očividne nás teda čaká poriadne temná a drsná kriminálka. Tešíme sa.

Domov
Zdieľať
Diskusia