Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2017, 18:36
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Pokiaľ si vás nájde, je po vás. Seriál The Mist na motívy knihy Stephena Kinga vnadí novými zábermi

FILMY A SERIÁLY THE MIST
Uložiť Uložené

Bojíte sa hmly? Zaručujeme vám, že po zhliadnutí tohto seriálu sa budete.

Fanúšikovia Stephena Kinga majú svoj rok. Popri skvele vyzerajúcom očakávanom horore It (prvý trailer si môžete pozrieť na tomto odkaze) sa dočkajú aj seriálového spracovania nemenej populárnej knihy s názvom The Mist, ktorá sa na strieborné plátna dostala v roku 2007 pod taktovkou režiséra Franka Darabonta. Príbeh sa točí okolo niekoľkých ľudí, ktorí ostanú odrezaní od okolitého sveta. Dôvod? Tajomná hmla pohltila celé mesto. A zdá sa, že sa v nej niečo skrýva. Hrdinovia teda bojujú nielen proti neznámemu zlu, ale aj proti sebe navzájom. Pod tlakom izolácie sa totiž vyplavuje na povrch šialenstvo, paranoja či náboženský fanatizmus.

V 10-dielnom seriáli sa herecky predstavia Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. a Frances Conroy. Nová ukážka o niečo zaostáva oproti prvému traileru, no musíme uznať, že to vôbec nemusí dopadnúť zle. Jediné, čo nám udrelo do očí, sú nezvládnuté efekty v niektorých záberoch, čo ale vzhľadom na televízny formát musíme rešpektovať. Premiéra sa uskutoční 22. júna tohto roku. Ako na vás upútavka zapôsobila? Dáte jej šancu?

 

Pokiaľ si vás nájde, je po vás. Seriál The Mist na motívy knihy Stephena Kinga vnadí novými zábermi
Zdroj: Spike
Domov
Zdieľať
Diskusia