Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 1:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Claire Underwood, žena prezidenta Franka Underwooda, má pre obyvateľov USA pripravený odkaz. Získa ním manželovi potencionálnych voličov?

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Do premiéry novej série House of Cards zostáva už len 6 dní.

Či svojou propagandou príľakajú Underwoodovci dostatočné množstvo voličov asi ešte len uvidíme. Otázne je ale ešte aj to, či si týmto prejavom získajú aj vás - divákov. Ale na danú otázku už myslím všetci poznáme odpoveď. Pokiaľ sa radíte medzi verných fanúšikov tohto dramatického seriálu z prostredia americkej politiky, zaiste už odrátavate posledné dni v kalendári do začiatku piatej sezóny. Clairin príhovor americkým občanom nižšie vás na ňu určite ešte viac navnadí.. A bez ohľadu na tvrdosť príhovoru prvej dámy sa na novú sériu, tak ako my, bezpochyby tešíte. Jedno je však isté.

Postupom času hlavná dvojka seriálu, Frank (Kevin Spacey) a Clair, začali upúšťať od akýchkoľvek morálnych zábran. Na to, aby zostali naďalej pri moci, sú ochotní kráčať cez mrtvoly. A to viac menej doslovne. S novou sériou by mali ich politické intrigy ešte viac vyjsť na povrch a maximalizovať do najväčšej prijateľnej (či už neprijateľnej?) miery. Vážení, 31. mája 2017 - piata séria House of Cards. Už onedlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia