Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drsné a sexy. Seriál Glow ponúka zábavný náhľad do sveta profesionálneho ženského wrestlingu 80. rokov

FILMY A SERIÁLY GLOW
Uložiť Uložené

Všetkých desať dielov netflixovskej novinky je už k dispozícii.

Ruth Wilder (Alison Brie) sa momentálne príliš nedarí. Jej sen stať sa úspešnou herečkou sa rozplýva, a tak poslednú nádej nachádza - trochu netradične - v prostredí ženského wrestlingu. Ale ako sa ukáže, tento biznis sa len tak hemží sklamanými ženami, ktoré majú už po krk svojich životov a chcú niečo dokázať. A možno práve zápasenie v ringu môže byť pre mnohé z nich cesta k spokojnejšej existencii. Aj na wrestling totiž treba talent!

Komediálny seriál Glow od tvorcov Orange is the New Black nám v novej ukážke potvrdí, že na pľaci vládla skvelá atmosféra a herečky si svoje roly užívali. Okrem Alison Brie sa môžeme tešiť aj na Ellen Wong, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Betty Gilpin, Rebekku Johnson, Sunitu Mani, Mariannu Palka či Marca Marona. Seriál produkoval Netflix a k dispozícii je od 23. júna 2017. Dáte mu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia