Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2017, 18:07
Čas čítania 0:00
Peter L.

Punisher by mal byť závanom čerstého vetra do plachiet Netflixu. Čím sa bude odlišovať od Daredevila a iných marveláckych seriálov?

FILMY A SERIÁLY NETFLIX PUNISHER
Uložiť Uložené

Netflix Marvel universe bude opäť o niečo temnejší

Fanúšikovia druhej série Daredevila by mali zbystriť pozornosť. Ak ste si obľúbili postavu legendárneho pomstiteľa Punishera v podaní Johna Bernthala, ktorý zohral dôležitú úlohu v jej prvej polovici, prinášame vám dobré správy! Nielenže produkcia seriálu to už zabalila a my sa dočkáme rozvinutia príbehu tejto postavy už na jeseň tohto roka, jeden z tvorcov prezradil zopár detailov o tóne samotnej show.

Jeden z mnohých režisérov pripravovanej prvej série, Stephen Surjik, pripravuje priaznivcov Franka Castla na "drámu pre dospelých". Tento popis by sme svojim spôsobom mohli našiť aj ostatným projektom od Netflixu s logom Marvel, avšak má to byť predovšetkým spôsob, akým k látke pristupovali, ktorý Punishera odlíši od ostatných.

Punisher by mal byť závanom čerstého vetra do plachiet Netflixu. Čím sa bude odlišovať od Daredevila a iných marveláckych seriálov?
Zdroj: Netflix

„Od ostatných Marvel seriálov sa [Punisher] odlišuje predovšetkým tým, že je to dráma pre dospelých. Nie sú tu žiadne superschopnosti. Punisher je osobnosť, ktorej konanie je založené primárne na pomste. Jeho rodina sa stala obeťou hroznej udalosti. Postava je veľmi dobre známa širokému publiku a spôsob, akým sa tvorcovský tím rozhodol k látke pristúpiť, je skutočne odlišný od ostatných seriálov." Je potrebné mať na pamäti, že Surjik podpísal NDA, takže sa k projektu bližšie vyjadrovať nemôže. Súhlasíte s takýmto poňatím obľúbeného anti-hrdinu?

Domov
Zdieľať
Diskusia