Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 11:51
Čas čítania 0:00
Ján A.

Pixar ohlasuje ďalší originálny animák. Natočí ho režisér Monsters University, no a my už vieme, o čom asi bude

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

D23 Expo prináša ďalšie novinky.

Spoločnosť Disney a Pixar odhaľuje nový projekt, ktorý zatiaľ nesie iba krycí názov Untitled Suburban Fantasy Pixar Movie. O réžiu a scenár sa postará Dan Scanlon, ktorý pracoval aj na rozprávke Monsters University. Kori Rae (Monsters University) prijala post producentky. Celkom nový a originálny celovečerný film bude produkovaný spoločnosťou Pixar Animation Studios. Podľa Scanlona, ​​ktorý stratil svojho otca vo veľmi mladom veku, uvidíme námet inšpirovaný otázkou - kto bol môj otec? Príbeh sa odohráva vo svete bez ľudí, pričom obyvateľmi sú len elfovia, trollovia a duchovia. Jednorožci sú v rozprávke tak bežní, že sú považovaní až za škodcov.

Režisér objasnil aspoň zopár informácií: „V animovanom filme uvidíme príbeh dvoch dospievajúcich bratov elfov, ktorým zomrel otec. Boli však príliš mladí na to, aby si ho zapamätali. Ale vďaka malému kúzlu, ktoré ešte stále existuje vo svete, môžu stráviť jeden posledný čarovný deň so svojím otcom. A tak sa chlapci pustia do hľadania.“ Dátum premiéry nie je zatiaľ známy, spoločnosť taktiež neposkytla ani konkrétne obrázky.

Pixar ohlasuje ďalší originálny animák. Natočí ho režisér Monsters University, no a my už vieme, o čom asi bude
Zdroj: Pixar/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia