Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 12:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na konci doby ľadovej musí spojiť človek svoje sily s vlkom aby porazil prírodu. Vychutnajte si čerstvý trailer k dráme Alpha

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Z nepriateľa spojenec, z chlapca bojovník.

Tak, ako sme už spomínali v nadpise článku, časovo sa pri snímke Alpha presunieme približne 20 000 tisíc rokov dozadu naspäť k poslednej dobe ľadovej. Pri svojom prvom love sa mladý muž menom Zeta nepríjemne zraní a po prebudení z bezvedomia zisťuje, že skupina, s ktorou sa pokúšal loviť bizónov, je už dávno preč. Opustený v divočine sa teda musí postaviť na vlastné nohy a pokúsiť sa túto neľahkú skúšku prežiť. Počas jeho nebezpečnej výpravy k osade je napadnutý svorkou vlkov, pričom počas úteku jedného z nich takmer smrteľne poraní. Nad nevládnym vlkom sa ale nakoniec zľutuje a postupne sa medzi týmito dvoma stratenými jednotlivcami vytvára silné puto.

V snímke okrem hlavného hereckého predstaviteľa Kodiho Smit-McPhee (Dawn of the Planet of the Apes) uvidíme aj mená, ako Natassia Malthe (Elektra), Leonor Varela (Blade II), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones), Mercedes de la Zerda (War for the Planet of the Apes) či Jens Hultén (Mission: Impossible – Rogue Nation). O scenár drámy Alpha sa postará Daniele Sebastian Wiedenhaupt a réžiu bude mať na starosti Albert Hughes (The Book of Eli). Premiéra filmu je naplánovaná na 8. marca 2018. Čo na neho z prvej upútavky zatiaľ vravíte?

Domov
Zdieľať
Diskusia