Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2017, 0:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

White Walkers sa už nezadržateľne blížia. Dočkáme sa v piatej epizóde 7. série bitky proti ich hrôzostrašnej armáde?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Po ohromujúcom záverečnom boji si tvorcovia opäť získali našu veľkú pozornosť.

Vau! Tiež ste po zhliadnutí štvrtého dielu mali sánku dole? My teda určite áno! Prvé tri časti sa niesli v pomalšom, i keď stále sa mierne zvyšujúcom tempe, no najnovšia časť to svojimi výraznejšími dialógmi, mnohými humornými hláškami a fantasticky natočenou bitkou jednoducho odpálila na plnej čiare. Snáď len málokto bude protestovať, ak povieme, že posledný diel bol zo siedmej série zatiaľ tým najlepším. A ako sa k nemu vyjadrili jeho hlavní tvorcovia? Odpoveď na túto otázku vám dá druhé video pod článkom, ktoré je hneď za upútavkou k piatej epizóde. No a čo nás v nej všetko vlastne čaká?

Daenerys si zjavne viac než kedykoľvek predtým začala uvedomovať, akú veľkú moc vo svojich rukách vlastní vďaka obrovskej armáde hrozivých Dothrakov a trom dospelým drakom, na čele so smrtonosným Drogonom. Jej prístup k rozbehnutej vojne sa však zjavne nepáči ako Tyrionovi, tak ani Varysovi, ktorý kráľovninho pobočníka vyzýva, aby Daenerys prehovoril do duše. Ale z akého dôvodu? Že by sa predsa len Dany rozhodla zaútočiť na King's Landing so všetkým, čo má, čím by pravdepodobne vypálila mesto do základov? Nech už to bude so súbojom Lannisterovcov a mladej dračej kráľovnej akokoľvek, na isto vieme, že armáda White Walkers sa neustále približuje. Myslíte, že sa nejakého boja proti nemŕtvym dočkáme už v nasledujúcej časti, alebo až koncom série? 

Upútavka k 5. časti
 

Vyjadrenie tvorcov k 4. časti

Domov
Zdieľať
Diskusia