Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2017, 19:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rick a Morty pokračujú v dávkovaní šialenej zábavy, skvelého humoru a originálnych gagov a príbehu

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Najlepší animovaný seriál súčasnosti pokračuje v geniálnej 3. sérii.

Po troch odvysielaných epizódach skutočne nedokážem nájsť dôvod, prečo by som Rickovi a Mortymu odobral čo i len bodík z plného ohodnotenia. Skvelý humor, jeho premyslené a časté dávkovanie, originálnosť, šialené sci-fi nápady a perfektná atmosféra so sviežim prostredím v každej epizóde. Tá posledná pritom naozaj stála za to. Pickle Rick je totálny badass motherfucker, ktorý nehodlá prestať s rozosmievaním svojho publika. Vôbec pri tom nevadí, že sa z obyčajnej uhorky stal vycvičený zabijak zatiahnutý do boja proti zločineckej ruskej organizácií. Len aby skončil u rodinnej psychiatričky.

Podľa skratkovitej synopsy by aj táto epizóda znela absurdne, no tvorcovia tohto seriálu dokážu zábavne a uveriteľne podať čokoľvek, čo im príde na um. Ak bude zvyšok série pokračovať v takejto kvalite a tempe, máme tu jednoznačne adepta na jeden z najlepších seriálov roka a najlepšiu sériu Ricka a Mortyho. Aké máte zatiaľ z 3. série pocity vy?

Rick a Morty pokračujú v dávkovaní šialenej zábavy, skvelého humoru a originálnych gagov a príbehu

Na záver tu máme krátky featurette o tom, ako epizóda vznikala

 
Domov
Zdieľať
Diskusia