Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2017, 12:14
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Soldado a spin-off Spider-Mana majú dátum premiéry, zatiaľ čo trojka Bad Boys sa odkladá na neurčito

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Prekvapivé kroky štúdia Sony nás veru prekvapili.

Nachádzame sa už v polovici roka 2017 a štúdiá si začínajú robiť poriadne plány na ďalší rok a tie nasledujúce. Dočkáme sa pochopiteľne viacerých blockbusterov a Sony nechce zaostávať. Momentálne pripravuje spin-off filmu Spider-Man: Homecoming s názvom Silver & Black, ktorý sa bude venovať Spideyho dlhodobým antagonistom, konkrétne postavám Silver Sable a Black Cat. Snímka sa dostane na plátna kín 7. februára 2019. O niečo skôr sa dočkáme sequelu Sicaria s názvom Soldado, ktorý by sa mal niesť v temnejšom svetle než originál. Ten uvidíme týždeň po Jurassic World: Fallen Kingdom, teda 28. júna 2018, takže projekt nebude mať v box office rivala štartujúceho v rovnakom týždni. Nemôžeme to však povedať o vyššie spomenutom spin-offe, keďže ten bude súperiť s The Lego Movie 2. Je však možné, že sa plány premiér ešte zmenia.

Sony okrem iného odstránilo z plánov trojku Bad Boys s názvom Bad Boys for Life. Film sa stiahol z novembrového dátumu premiéry a zatiaľ nevieme, či sa napokon dostane do kín. Nakoniec, odložený už bol hneď niekoľkokrát a nezdá sa, že by sa veci hýbali správnym smerom. Nuž, šachuje sa veľa a na jednotlivé počiny sme riadne zvedaví.

Soldado a spin-off Spider-Mana majú dátum premiéry, zatiaľ čo trojka Bad Boys sa odkladá na neurčito
Zdroj: Columbia Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia