Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2017 o 15:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nicolas Cage sa predstavuje ako drsný policajt, ktorý sa ide v akčnom thrilleri pomstiť za znásilnenie slobodnej matky

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Ďalší príbeh o pomste. Zaujal vás?

Slobodná matka Teena (Anna Hutchinson) sa raz v noci stane obeťou útoku skupiny magorov. Tí ju znásilnia a Teenina 12-ročná dcérka sa na to všetko musí pozerať. Násilníci sa síce dostanú pred súd, ale zaplatia si prvotriedneho právnika, ktorý ich z prúseru vyseká. Lenže policajt John (Nicolas Cage) pozná skutočnú pravdu, takže keď zlyhá systém, je nutné vziať spravodlivosť do vlastných rúk.

 

Akčný thriller Vengeance: A Love Story vznikol pod dohľadom Johnnyho Martina (Delirium) a ide o adaptáciu románu Joyce Carol Oates. Okrem Cagea uvidíme aj Talithu Bateman, Deborah Karu Unger, Dona Johnsona, Josha Mikela, Rocca Nugenta a Joea Ochterbecka. Trailer láka na ničím prekvapivý revenge akčňák a Cage už tiež nie je taký badass, ako si možno myslí. Podobných filmov je momentálne všade ako maku, Vengeance sa teda musieť poriadne snažiť, aby sa dokázal niečím odlíšiť. Premiéru si snímka odbije ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia