Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 11:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zlodeji v horore s Jamesom Francom otvoria bankový trezor, ale zistia, že sa v ňom nachádzajú tajomné sily, ktoré nebude ľahké zastaviť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Vault je už dostupný prostredníctvom VOD.

Mal to byť len ďalší nudný deň v banke, lenže ten sa rozhodli prekaziť bankoví lupiči. Tí ale zistia, že skutočne veľké prachy sa nachádzajú v podzemnom súkromnom trezore. Vedúci banky (James Franco) im síce poskytne kľúče, ale zlodeji po otvorení trezoru veľmi rýchlo zistia, že práve vypustili na svetlo niečo veľmi temné a agresívne.

The Vault nakrútil Dan Bush a okrem Franca uvidíma aj Taryn Manning, Francescu Esastwood, Scotta Hazeho a Q'orianku Kilcher. Podľa trailerov to rozhodne nevyzerá na žiadnu hororovú revolúciu, ale slušná jednohubka by sa z filmu vykľuť mohla. The Vault je už prístupný prostredníctvom video-on-demand, takže sa môžeme presvedčiť na vlastné oči. Dáte snímke šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia