Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Suicide Squad 2 čaká oneskorenie kvôli rozrobeným projektom Willa Smitha

FILMY A SERIÁLY JARED LETO MARGOT ROBBIE SUICIDE SQUAD 2 WILL SMITH
Uložiť Uložené

Kedy teda sequel filmu z roku 2016 uvidíme?

Jednu z najdiskutovanejších komiksoviek minulého roka o partičke záporákov zachraňujúcich svet vám netreba bližšie predstavovať. Podľa posledných informácií sa však celá produkcia pokračovania tohto filmu bude musieť odložiť, a to najmä kvôli iným projektom Willa Smitha.

Smith si v prvej snímke zahral nájomného zabijaka s ostrým zrakom, Deadshota. Do úlohy sa na 100% vráti aj v Suicide Squad 2, rovnako ako jeho spoločníci Jared Leto a Margot Robbie. Justin Kroll, reportér portálu Variety, sa vyjadril ku otázke ohľadom začiatku natáčania filmu nasledovne: „Podľa posledných informácií sa nezačne s natáčaním filmu Suicide Squad 2 skôr, ako na jeseň roku 2018. Dôvodom je vyťaženosť Willa Smitha kvôli jeho ďalším projektom, Aladdin a Gemini Man." Herec by mal v najnovšom live-action spracovaní Aladdina pod taktovkou režiséra Guya Ritchieho stvárniť postavu Džina z čarovnej lampy (filmu sa bližšie venujeme tu).

Ďalej sa Will objaví v sci-fi od Anga Leeho (Life of Pi, Brokeback Mountain). Tu si zahrá starnúceho agenta NSA, po ktorom ide jeho mladší klon. Premiéra filmu je naplánovaná na október roku 2019. Najbližšie budeme mať možnosť vidieť Fresh Princa v hlavnej úlohe akčného fantasy Bright od Netflixu, ktorý bude mať v USA premiéru už na jeseň tohto roka. Režisérom snímky je David Ayer, ktorý sa postaral aj o už spomínaný Suicide Squad. Zatiaľ nie je známe, kto sa ujme réžie Suicide Squad 2. Najčastejšie sa skloňovalo meno Jaume Collet-Serra, režisér filmov Unknown či Non-Stop s Liamom Neesonom. Kedy sa snímka dostane do našich kín je stále otázne.

Suicide Squad 2 čaká oneskorenie kvôli rozrobeným projektom Willa Smitha
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia