Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 0:27
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Tom Hardy či Channing Tatum v pokračovaní Policajta z Beverly Hills? Režiséri si ich vo filme rozhodne vedia predstaviť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O štvrtej časti Policajta z Beverly Hills sme v posledných mesiacoch vôbec nepočuli, zrazu sa s ním začínajú spájať zaujímavé herecké mená.

Ešte pred dvoma rokmi sme vás informovali o tom, že Eddie Murphy sa vráti do svojej ikonickej úlohy drzého policajta Axela Foleyho vo štvrtej časti Policajta z Beverly Hills. Hlavná hviezda bola istá, film dostal režisérov a hlaváči v Paramount Pictures pokračovaniu odklepli slušný 50 miliónový rozpočet. Kam sa odvtedy celý projekt teda posunul? Vôbec nikam. Murphy údajne vrátil niekoľko verzií scenárov, ktoré nespĺňali jeho predstavy. Herec sa totiž vyjadril, že ak sa má v štvrtom Policajtovi z Beverly Hills objaviť, scenár ho musí posadiť na zadok. Doposiaľ sa tak nestalo a pôvodne angažovaný režisér Brett Ratner od projektu pre nulový pokrok odstúpil.

Kormidla sa po ňom chopila režisérska dvojka Adil El Arbi a Bilall Fallah (Black) a práve tá najnovšie prehovorila o svojich plánoch do budúcna. V úlohe Foleyho parťáka by režiséri radi videli Toma Hardyho alebo Channinga Tatuma. V tejto chvíli samozrejme ide skôr o zbožné prianie ako o realitu, samotný fakt, že s projektom sa spájajú dve veľké herecké mená ale naznačuje, že Policajt z Beverly Hills 4 sa pomaly začína rozbiehať. Ak by sa jeden z menovaných filmu skutočne upísal, určite by to ovplyvnilo jeho dynamiku i celkový tón. Tatum, ktorý sa v policajnej buddy komédii objavil už v sérii Jump Street, by bol ideálny do úlohy baviča, zatiaľ čo Hardy by pokračovaniu mohol dať temnejší nádych, po ktorom je na filmovom trhu momentálne silný dopyt. Koho z menovanej dvojice by ste po boku Eddieho Murphyho videli radšej vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia