Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 11:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Novinka kultového Woodyho Allena Wonder Wheel s Kate Winslet, Justinom Timberlakeom a Juno Temple sa predstavuje na lákavých fotografiách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka vstúpi do našich kín koncom tohto roka.

O novom filme kultového Woodyho Allena s názvom Wonder Wheel sme zatiaľ veľa nevedeli. Teraz však máme k dispozícii nielen náčrt deja, ale aj niekoľko lákavých fotografií zo samotnej snímky. O čom teda novinka známeho režiséra bude?

Príbeh nás zavedie zábavného parku na Coney Islande v 50. rokoch, kde sa pretínajú životné osudy štyroch postáv. Ginny (Kate Winslet) je emocionálne nestabilná bývalá herečka teraz pracuje ako čašníčka, Humpty (Jim Belushi) je Ginnin manžel a operátor jedného z kolotočov v parku. Ďalej je tu Mickey (Justin Timberlake), mladý plavčík snívajúci o tom, že sa stane dramatikom a Carolina (Juno Temple), Humptyho odcudzená dcéra, ktorá sa skrýva pred gangstermi v byte svojho otca. Môžeme sa tešiť na príbeh plný vášne, násilia a zrady. Prvé fotografie vyzerajú skutočne atmosféricky. Slovenská premiéra sa uskutoční 14. decembra (prosinec) tohto roku. Patríte k fanúšikom filmov Woodyho Allena? Dáte šancu aj jeho najnovšiemu kúsku?

Domov
Zdieľať
Diskusia