Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2017, 14:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

James Cameron obsadil do dvojky Avatara hviezdu Titanicu, Kate Winslet

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER
Uložiť Uložené

Cameron a Winslet spoja sily 20 rokov po legendárnom Titanicu.

Kate Winslet, ktorú uvidíme už tento mesiac po boku Idrisa Elbu v survival dráme Hora medzi nami, sa opäť stretne s Jamesom Cameronom na pokračovaniach jeho Avatara. Pôjde tak o ich druhý film po slávnom Titanicu z roku 1997. „Kate a ja sme hľadali nejaký projekt, ktorý by sme mohli urobiť celých 20 rokov, už od doby, čo sme spolupracovali na Titanicu, čo bola jedna z najprospešnejších spoluprácií v mojej kariére,“ povedal Cameron. „Nemôžem sa dočkať, kedy privediem jej postavu Ronal k životu.“

James Cameron obsadil do dvojky Avatara hviezdu Titanicu, Kate Winslet
Zdroj: Paramount Pictures/20th Century Fox

Momentálne samozrejme netušíme, čo za postavu Ronal presne je, ani to, v koľkých sequeloch sa napokon objaví. Avatar 2 a Avatar 3 sa oficiálne začali natáčať 25. septembra (září) 2017. Z jednotky sa vrátia Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang, Matt Gerald a Sigourney Weaver. Doplnia ich aj Cliff Curtis a Oona Chaplin. Stephen Lang by sa podľa slov režiséra mal objaviť vo všetkých následných sequeloch. Druhý diel Avatara dorazí do kín 18. decembra (prosinec) 2020, Avatar 3 má premiéru naplánovanú na 17. decembra (prosinec) 2021. Následne začnú práce na Avatarovi 4 a 5. Štvorka by mala mať premiéru 20. decembra (prosinec) 2024 a päťka 19. decembra (prosinec) 2025.

Domov
Zdieľať
Diskusia