Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 18:49
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Páčila sa vám zombie akcia Train to Busan? Pozrite si upútavku k jej animovanému prequelu

FILMY A SERIÁLY TRAIN TO BUSAN
Uložiť Uložené

Train to Busan milovníkom krvilačných zombíkov určite neušiel, nie všetci však vedia, že k filmu bol natočený aj kreslený prequel.

Minuloročná juhokórejská pecka Train to Busan patrí k tomu najlepšiemu, čo v zombie žánri za posledné roky vzniklo. Sympatické postavy, neopozerané prostredie, no predovšetkým svižné tempo preplnené drsnou akciou z kórejskej snímky spravili povinnú jazdu, ktorú mnohí milovníci nemŕtvych radi absolvujú viackrát. Ak medzi nich patríte aj vy, mohol by vás zaujať animovaný prequel s názvom Seoul Station. Rovnako ako o film sa oň postaral režisér Sang-ho Yeon a 92 minútová kreslená snímka zobrazuje udalosti, ktoré vypuknutiu epidémie a zombie apokalypse predchádzali. Seoul Station už je vonku od augusta minulého roka, momentálne sa film dostal do ponuky streamovacej služby Shudder, vďaka čomu sa nám pripomína krátkym trailerom. Dáte filmu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia