Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Angelina Jolie nadabuje jednu z postáv chystaného filmu Walta Disneyho The One and Only Ivan o 27 rokov väznenej gorile

FILMY A SERIÁLY ANGELINA JOLIE
Uložiť Uložené

Adaptácia oceňovanej knižnej predlohy získala prvé herecké meno.

Walt Disney Pictures pre nás chystá ďalší mix animovaného a hraného filmu s názvom The One and Only Ivan. Ten je založený na oceňovanej knihe od Katherine Applegate, ktorá vyšla aj v českom preklade pod názvom Ivan je jen jeden. Na projekte bude participovať aj Angelina Jolie, ktorá nadabuje malú slonicu Stellu. Režírovať bude Thea Sharrock (Me Before You) podľa scenára Mikea Whitea (School of Rock). Angelina Jolie bude snímku aj spoluprodukovať.

Angelina Jolie nadabuje jednu z postáv chystaného filmu Walta Disneyho The One and Only Ivan o 27 rokov väznenej gorile
Zdroj: Patricia Castelao/HarperCollins

Hlavným hrdinom príbehu je gorila Ivan. Už 27 rokov žije za sklenenými stenami uprostred obchodného domu a videoherni Šapitó. Jeho jedinými spoločníkmi a kamarátmi sú slonica Stella a túlavý pes Bob. Jedného dňa však do Šapitó dorazí sloníča Ruby a s ním aj prísľub zmeny. Otázkou je, či sa Ivanovi podarí túto šancu využiť. Samotnú Angelinu Jolie najbližšie uvidíme v pokračovaní Maleficent, má však skúsenosť aj s animovanými filmami. Svoj hlas prepožičala hrdinom zo snímok, ako Kung Fu Panda či Shark Tale.

Domov
Zdieľať
Diskusia