Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 19:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Skvelo vyzerajúci akčný film o rasizme a uliciach plných zločinu v najnovšej ukážke zo zákulisia. Zoznámte sa so špinavým fantasy Bright

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žánrovo vyzerá byť Bright mimoriadne pestrý, herecky lákavý a plný akcie.

O réžiu filmu sa postaral David Ayer (End of Watch, Fury, Suicide Squad) a vo filme uvidíme herecké hviezdy, ako Willa Smitha, Joela Edgertona, no taktiež aj Noomi Rapace, Lucy Fry či Édgara Ramíreza. Bright bude podľa všetkého plný nápaditej akcie, špinavej atmosféry, rasizmu, no taktiež nás pobaví aj nejednou humornou scénou. Príbehovo sa pozrieme na policajné duo tvorené človekom (Will Smith) a orkom (Joel Edgerton), ktoré sa dostane k vysoko nebezpečnému prípadu. Spoločnými silami preto musia ochrániť mesto plné ľudí, elfov, orkov a víl. Premiéra je plánovaná na 22. decembra (prosinec) 2017. Aké sú vaše očakávania? Myslíte si, že sa Ayerovi podarí natočiť skutočne zábavný blockbuster?

Domov
Zdieľať
Diskusia