Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 1:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Koľko zarábajú herci z The Walking Dead? Rozhodne oveľa menej, než by ste si mysleli

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Pravdepodobne budete tými číslami prekvapení.

The Walking Dead je aj napriek klesajúcim ratingom a celkovým počtom divákov stále jedným z najsledovanejších seriálov vôbec. Len včera začala 8. séria, a to celkom chválitebne, čo sme dali najavo aj v našom článku. Dnes si povieme niečo o zárobkoch hercov, ktoré vás určite prekvapia. Samozrejme, nikto nečakal pol milióna dolárov za epizódu, ako to má vyvolená päťka v Game of Thrones, tieto sumy sú však až neuveriteľne nízke. Taký Andrew Lincoln s postavou Ricka zarába najviac, no stále je to v prepočte na epizódu viac než 5x menej než taký Kit Harrington a jeho Jon Snow. Konkrétne by malo ísť o 92 tisíc dolárov za epizódu (cca 7-9 dní natáčania). Podobne je na tom aj Norman Reedus aka Daryl. Niektoré zdroje však tvrdia, že od 7. série už Lincoln aj Reedus zarábajú oveľa viac, a to 550, respektíve 650 tisíc dolárov za epizódu, čo mi zase príde viac než nereálne. 

Zvyšok hercov je na tom samozrejme horšie. Predstavitelia Carla, Carol, Maggie Michonne a ďalších zarábajú niečo medzi 40 až 60 tisícami dolárov. Aspoň takto to platilo do 6. série. Oficiálne to nemáme, ale pre tú 7. a ďalšie sa už mali podpisovať lukratívnejšie zmluvy, takže si pravdepodobne všetci prilepšili. Zvyšok postáv vrátane Negana sa na obrazovke objavuje pomenej, a tak aj pomenej zarába. Stále sa však majú všetci zúčastnení celkom dobre, nemyslíte? Nakoniec, pre mnohých hercov ide o jediný zdroj príjmu z hrania.

PS: Čo sa zombíkov týka, za pár dní práce si odnesú maximálne pár stovák dolárov, záleží však na tom, či sú súčasťou nejakej akčnej scény alebo sa len prechádzajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia