Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017 o 14:38
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Komediálny seriál No Activity nám predstaví policajtov, operátorov a zločincov, ktorí čelia spoločnému nepriateľovi: nude

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komediálny seriál s Willom Ferrellom či J. K. Simmonsom sa predstavuje v oficiálnej ukážke.

Komediálny seriál No Activity sa bude nás zavedie medzi policajtov či zločincov, ktorí sa počas svojej práci brutálne nudia, keďže sa nič zaujímavé nedeje. Dvojica policajtov musí tvrdnúť v aute uprostred noci, operátorky si lezú na nervy, zatiaľ čo dvaja mexickí týpci sa snažia vykopať tunel. Ale aj v zdanlivej nude nie je núdza o komické situácie.

Celý seriál vznikol pod producentským dohľadom Willa Ferrella a Adama McKaya. Zahrajú si v ňom Patrick Brammall, Tim Meadows, Mark Berry, Arturo Castro, Mackenzie Davis, Bridget Everett, Will Ferrell, Jake Johnson, Sunita Mani, Jason Mantzoukas, Amy Sedaris či oscarový J.K. Simmons. V domovskej Austrálii si No Activity odbil premiéru už v roku 2015, na americký trh dorazí 12. novembra (listopad) tohto roku. Pobavil vás trailer?

Komediálny seriál No Activity nám predstaví policajtov, operátorov a zločincov, ktorí čelia spoločnému nepriateľovi: nude
Zdroj: CBS All Access
Domov
Zdieľať
Diskusia