Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 2:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Do moderne podanej rozprávky, v ktorej princezná zachraňuje svojho princa, potvrdila účasť čoraz populárnejšia Margot Robbie

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Viete si predstaviť Margot Robbie bojujúcu proti drakovi?

Štúdio Universal Pictures získalo práva ku krátkej detskej knihe s názvom The Paper Bag Princess a do hlavných rol sa rozhodlo obsadiť sympatické duo Elizabeth Banks (trilógia The Hunger Games, The 40-Year-Old Virgin) a Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad). Ženskú trojicu zatiaľ dopĺňa scenáristka Katie Silberman (Set it Up). Vo filme sa pozrieme do života princeznej Elizabeth, ktorá sa už nevie dočkať svadobného dňa s princom Ronaldom. Idylku im však pokazí útok draka, ktorý Ronalda unesie a princeznej Elizabeth spáli všetky šaty.

Keďže sa nám v tomto prípade karta trochu obrátila a miesto princeznej bol zlým drakom unesený samotný princ, musí sa o záchranu postarať jeho nežná polovička. Nevieme síce, ktorá z hereckých predstaviteliek sa ujme role nebojácnej Elizabeth, ale tipujeme to na krásnu Margot Robbie. V Suicide Squad nám už totiž dokázala, že so svojimi nepriateľmi vie riadne zatočiť. 


Do moderne podanej rozprávky, v ktorej princezná zachraňuje svojho princa, potvrdila účasť čoraz populárnejšia Margot Robbie
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia