Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Žiadny Thor 4, režisér Taika Waititi by radšej natočil Ragnarok 2 s rovnakými postavami. Trúfol by si však aj na iného hrdinu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Novozélandský tvorca prezradil v nedávnom rozhovore niekoľko informácií ohľadom svojho zotrvania pod hlavičkou Marvel Studios.

Štýlový Thor: Ragnarok vstúpil tento týždeň konečne aj do našich kín a zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že v Marvel Studios sa bude opäť raz oslavovať poriadny finančný úspech. Navyše, najnovší MCU prírastok chvália ako kritici, tak aj diváci (našu recenziu nájdete tu), niet preto divu, že sa pomaličky začínajú objavovať správy ohľadom ďalšieho filmu. No a mnohí fanúšikovia by ho chceli vidieť práve pod taktovkou novozélandského režiséra menom Taika Waititi, ktorý do Thorovho sveta privial naozaj svieži vietor. Čo si o tom ale myslí on sám?

Žiadny Thor 4, režisér Taika Waititi by radšej natočil Ragnarok 2 s rovnakými postavami. Trúfol by si však aj na iného hrdinu?
Zdroj: Disney/Marvel

Nuž, ako prezradil v nedávnom rozhovore, išiel by toho veľmi rád. Zároveň by ale nechcel, aby bolo zo sequelu cítiť už v poradí štvrtý Thorov film. Bol by oveľa radšej, ak by z projektu jasne vyžarovalo, že ide o druhý Ragnarok. Je teda evidentné, že režisér chce pokračovať v podobnom duchu. A hoci všetko závisí od rozhodnutia vedenia, po úspechu snímky Thor: Ragnarok by bolo viac než logické ponechať Thora a Hulka spolu. Na internet sa však dostali aj informácie ohľadom Waititiho záujmu o sólovku Black Widow. Mohol by v prípade najbližšej kolaborácie s MCU siahnuť po nejakom inom hrdinovi?

Nebránil by som sa iným postavám, najradšej by som však dal prednosť Thorovi. Cítim sa pri ňom pohodlne a vďaka tvrdej práci sa nám podarilo jednotlivé postavy naozaj osviežiť. A ja som sa do nich zamiloval, takže je pre mňa prirodzené ostať pri Thorovi aj naďalej. Zároveň som si obľúbil prácu s Chrisom Hemsworthom a myslím si, že pracovať s niekým iným by už nebola taká zábava. Koniec koncov, ja ani nepoznám všetky postavy z MCU.

Žiadny Thor 4, režisér Taika Waititi by radšej natočil Ragnarok 2 s rovnakými postavami. Trúfol by si však aj na iného hrdinu?
Zdroj: Disney/Marvel

Zdá sa teda, že Waititi si Thora spoločne s postavami z jeho sveta skutočne zamiloval a bol by šťastný, ak by s nimi mohol ešte v budúcnosti pracovať. Nám by ďalší taký mix akcie, komédie, bláznivého vizuálu či parádnej retro hudby rozhodne nevadil, no nie? Zašli ste už na nového Thora do kina? A čo si o ňom myslíte? Určite sa s nami podeľte o vaše dojmy v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia