Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 0:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Disney už pracuje na ďalších 10 rokoch Star Wars. Podľa prezidentky Lucasfilm sú možnosti skutočne neobmedzené

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kathleen Kennedy, prezidentka spoločnosti Lucasfilm, zatiaľ nevylučuje prakticky žiadnu z potenciálnych možností.

Onedlho sa do našich kín dostane očakávané Star Wars: The Last Jedi, následne sa môžeme tešiť na pripravovaný spin-off Solo: A Star Wars Story a záverom nás poteší aj Star Wars IX. Čo však bude ďalej? Unikátny svet Hviezdnych vojen predsa nemôže zo dňa na deň zaniknúť. A samozrejme sa tak ani nestane. Podľa Kathleen Kennedy, prezidentky známej spoločnosti Lucasfilm, sa už v týchto časoch preberá budúcnosť Star Wars z hľadiska najbližších desiatich rokov. 

Prezradila, že uvažujú o možných príbehoch s postavami, ako Rey, Poe, Finn, BB-8, no taktiež radi uvítajú aj spoluprácu s doposiaľ neznámymi tvárami, ktoré nás vezmú na miesta, kde sme ešte doposiaľ neboli. Ako sama prezidentka hovorí - možnosti sú skutočne neobmedzené. Kennedyová taktiež prezradila, že záverom seriálu Star Wars Rebels sa blížime k prepojeniu s filmovou ságou a môžeme preto očakávať aj nejakú náväznosť. Oficiálneho potvrdenia akejkoľvek horúcej novinky sme sa z jej úst však nedočkali, a tak musíme dať naším (ne)skrývaným túžbam ešte nejaký čas oddych. Prijali by ste ďalšie príbehy s hrdinami novej trilógie? Alebo máte chuť na niečo úplne iné?

Domov
Zdieľať
Diskusia