Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 11:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vo vojnovej dráme The Bombing s Bruceom Willisom budeme sledovať päť čínskych obyvateľov a ich záchranu pred japonským bombardovaním

FILMY A SERIÁLY BRUCE WILLIS
Uložiť Uložené

Akčná vojnová dráma sa predstavuje prvým obrázkom.

Vojnová dráma The Bombing nám rozpovie príbeh neuveriteľného skutočného príbehu, ktorý sa odohral počas druhej svetovej vojny. Päť čínskych obyvateľov sa vtedy dokázalo prebiť cez japonské bombardovanie, aby ochránili dôležitý vojenský stroj v meste Chongqing.

V jednej z hlavných úloh sa predstaví aj Bruce Willis (Šiesty zmysel, Die Hard). Po jeho boku si zahrajú William Wai-Ting Chan, Wei Fan, Simon Yam či Nicholas Tse. Snímku zrežíroval Xiao Feng (Hushed Roar) a momentálne sa nachádza v štádiu post-produkcie. Na The Bombing producentsky a kreatívne participuje aj režisér a herec Mel Gibson. Premiéra by sa mala uskutočniť v roku 2018. Zatiaľ si vychutnajte aspoň prvý obrázok.

Vo vojnovej dráme The Bombing s Bruceom Willisom budeme sledovať päť čínskych obyvateľov a ich záchranu pred japonským bombardovaním
Zdroj: China Film Group/Shanghai Hehe Film Investment Co.
Domov
Zdieľať
Diskusia