Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017 o 16:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Guillermo del Toro pripravuje celú fantasy trilógiu s animákmi o Trollhunteroch, mimozemšťanoch a čarodejníkoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia del Tora, neváhajte!

Pred niekoľkými dňami sme k vám prišli s najnovším trailerom k pripravovanej druhej sérii animovaného seriálu Trollhunters, v ktorom sa všetko točí okolo neobyčajného mesta Arcadia. Na prvý pohľad sa môže zdať, že Arcadia je iba klasickým americkým mestečkom, no pod svojím povrchom ukrýva svet plný magických bytostí. Nedávno k nám prehovoril hlavný tvorca a výkonný producent seriálu, Guillermo del Toro, a prezradil, že na Trollhunters budú nadväzovať seriály s názvom 3 Below (2018) a Wizard (2019), čím vznikne unikátna seriálová trilógia

V 3 Below sa pozrieme na dvojicu mimozemských tínedžerov z kráľovskej rodiny a ich telesného strážcu, ktorí utiekli pred zlým diktátorom okupujúcim ich rodnú planétu. Samozrejme, ako inak, dostali sa do vyššie spomínanej, magickej Arcadie, kde sa následne budú snažiť nabrať dostatok nových síl a opraviť poškodenú loď. Čím skôr sa im to podarí, tým skôr sa budú môcť vrátiť na svoju rodnú domovinu a pomôcť v jej obrane. 

Tretia časť trilógie s názvom Wizards bude sledovať tri pomaly sa spájajúce svety trolov, mimozemšťanov a čarodejníkov, ktorí sa dostanú do bájnej Arcadie. Vo finálnej kapitole máme očakávať apokalyptický boj, ktorý rozhodne o osude týchto magických svetov. Tak čo, môže byť? Debutový teaser trailer by vás mohol naladiť azda ešte o čosi viac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia