Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jason Momoa láka na násilné konflikty uprostred nehostinnej divočiny v krvavom traileri pre druhú sériu dobrodružného seriálu Frontier

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Všetky nové epizódy budú na Netflixe sprístupnené už o niekoľko málo dní. A všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že druhá séria ponúkne ďalšiu surovú a dobrodružnú seriálovú jazdu.

Minuloročnej a pomerne nenápadnej seriálovej novinke s názvom Frontier veril streamovací gigant Netflix tak veľmi, že si pred jej premiérou objednal rovno série dve. Tá debutová bola nakoniec prijatá celkom dobre, no oveľa podstatnejšie je, že tá v poradí druhá sa nám dnes konečne odhaľuje celkom novým trailerom (nájdete ho pod textom). Čo sa samotného príbehu týka, v jeho centre sa znova octine polovičný domorodec a polovičný Ír Declan Harp (Jason Momoa), ktorý bude uprostred nehostinnej divočiny Severnej Ameriky čeliť novým hráčom v bezohľadnej hre o slávu a bohatstvo.

Spoločnosť Black Wolf Company je zlomená, na Harpa je vypísaná odmena a jeho spojenci sa tak dostávajú do veľkého nebezpečenstva. Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa môžeme tešiť na ďalšie dobrodružné epizódy plné akčných momentov, krvavých konfliktov aj prírodných krás. Okrem vyššie spomínaného Momou sa objaví napríklad aj Landon Liboriron, Jessica Matten, Zoe Boyle, Alun Armstrong, Katie McGrath či Shawn Doyle a všetky epizódy (s najväčšou pravdepodobnosťou ich bude opäť šesť) budú na Netflixe sprístupnené už 24. novembra (listopad) 2017. Sledovali ste prvú sériu? Ak áno, dáte šancu aj tej druhej?

Domov
Zdieľať
Diskusia