Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017 o 13:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Margot Robbie čelí v novej ukážke pre chválenú biografickú drámu I, Tonya svojmu najväčšiemu kritikovi: sebe samej

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Výborne vyzerajúca športová dráma sa pripomína s ďalšou krátkou ukážkou. Bude sa útočiť na Oscarov?

I, Tonya patrí k chváleným biografickým snímkam, ktoré určite budú mať zálusk na nejaké tie Zlaté glóbusy či Oscary. Podľa prvých reakcií kritikov sa zdá, že skutočne dostaneme kvalitný film, o čom nás koniec-koncov presvedčili aj doterajšie trailery. V centre I, Tonya bude samozrejme stáť výkon Margot Robbie. Tá svoje herecké schopnosti predvádza aj v nasledovnej krátkej ukážke.

Robbie si strihne krasokorčuliarku Tonyu Harding. Tá sa postarala o jeden z najväčších škandálov v moderných športových dejinách. Bola síce nesmierne talentovaná, ale neslávne známou sa stala najmä zákerným naplánovaním útoku na svoju kolegyňu a rivalku Nancy Kerrigan v roku 1994. Kvôli zraneniu, ktoré jej spôsobil najatý muž menom Shan Stant, musela Kerrigan odstúpiť, Tonya tak hladko vyhrala a prebojovala sa až na olympijské hry.

Režisérsky na tento mimoriadne zaujímavý príbeh dohliadol Craig Gillespie a okrem Robbie uvidíme aj Sebastiana Stana, Allison Janney, Julianne Nicholson, Caitlin Carver, Bojanu Novakovic či Bobbyho Cannavalea. Do amerických kín vstúpi snímka 8. decembra (prosinec) 2017. Snáď sa jej dočkáme aj na Slovensku.

Domov
Zdieľať
Diskusia