Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2017, 18:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

4. séria Black Mirror ponúkne prvú čierno-bielu epizódu. Postará sa o ňu režisér snímky 30 dní dlhá noc a vraj sa dočkáme odklonu od žánru

FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR
Uložiť Uložené

Epizóda s názvom Metalhead taktiež dostáva svoj vlastný trailer a plagát. Netflixu teda ostáva predstaviť už iba jednu. Dorazí spolu s ňou aj dátum premiéry?

V priebehu niekoľkých posledných dní sme mohli v súvislosti so štvrtou sériou Black Mirror vidieť ukážky pre epizódy Arkangel, Crocodile, Black Museum či Hang the DJ a dnes sa nám svojím vlastným trailerom a plagátom predstavuje už aj predposledný diel s názvom Metalhead. Za jeho réžiou stojí David Slade (30 Days of Night, seriál Hannibal) a výkonná producentka Annabel Jones prezradila iba toľko, že sa v ňom dočkáme výraznejšieho žánrového odklonu. Navyše, pôjde o úplne prvú epizódu, ktorá bude kompletne čierno-biela. Čo sa hereckého obsadenia týka, zahrajú si napríklad Maxine Peake, Jake Davies aj Clint Dyer. Pre viac informácií o štvrtej sérii klikajte sem.

4. séria Black Mirror ponúkne prvú čierno-bielu epizódu. Postará sa o ňu režisér snímky 30 dní dlhá noc a vraj sa dočkáme odklonu od žánru
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia