Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 17:15
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Talentovaný mladík z hororového megahitu It si zahrá v komiksovke Shazam!

FILMY A SERIÁLY SHAZAM
Uložiť Uložené

Jack Dylan Grazer pozná pravú identitu Shazama.

Jack Dylan Grazer, ktorý hviezdil po boku ďalších mladých hercov v tohtoročnom horore It, sa podľa portálu Deadline pridáva ku chystanej DC komiksovej sólovke Shazam! Pripojí sa k už potvrdenému Zacharymu Levimu (Thor, Tangled), ktorý si zahrá Shazama, a Asherovi Angelovi stvárňujúceho mladšiu verziu hrdinu Billyho Batsona. Grazer by si mal zahrať jeho najlepšieho kamaráta Freddyho Freemana. Ten ako jediný pozná Billyho tajomstvo.

Talentovaný mladík z hororového megahitu It si zahrá v komiksovke Shazam!
Zdroj: Warner Bros

Výtvarník C. C. Beck a spisovateľ Bill Parker vytvorili tohto superhrdinu v roku 1939. Tínedžer Billy Batson je po vyslovení slova Shazam zasiahnutý bleskom a získava silu prastarých bohov. Dokáže lietať, má nadľudskú silu, super rýchlosť a veľa ďalšieho. Jeho najväčší protivník je Black Adam. Toho vo filmovom svete stvárni Dwayne "The Rock" Johnson. 

V Shazampvi ho však neuvidíme, povráva sa ale, že hlavný záporák filmu by mal byť Doctor Sivana, ktorý zažil svoj komiksový debut v roku 1940. O réžiu sa postará David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation), scenár napísali Henry Gayden a Darren Lemke. Shazam by sa mal začať natáčať budúci rok vo Vancouveri. Premiéra je naplánovaná na 19. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia