Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2017, 20:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Blu-ray edícia The Last Jedi odhalí viac ako 20 minút doposiaľ nevidených scén. Na čo všetko sa v nich môžeme tešiť?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér najnovšej časti Star Wars, Rian Johnson, nerobil tajnostkára a rovno nám prezradil obsah niektorých vystrihnutých scén.

Napriek tomu, že podľa Johnsona je zostrihaná verzia tou najlepšou možnou variantou, v bonusových materiáloch by sme mali nájsť aj niektoré zaujímavé scény. Bohužiaľ nespomenul, že by sme sa mohli dočkať vynechaných scén s Kylo Renom a Snokeom, ale určite sa detailnejšie pozrieme na nebezpečné vtrhnutie Finna, Rose a DJa do lode Mega Destroyeru. Taktiež sa ohliadneme aj za Lukeom a Rey na ostrov Ahch-To, kde nás bude čakať akýsi test, ktorým musela mladá bojovníčka prejsť.

Navyše sa v bonusoch údajne nachádza aj jedna mimoriadne silná, emotívna pasáž medzi Skywalkerom a Rey. Na záver režisér ešte spomenul scénu s Poe Dameronom a Finnom po jeho prebudení. V nej sa máme tešiť na množstvo zábavy a samotný Johnson sa už nevie dočkať, keď diváci tieto doposiaľ nevidené zábery uvidia. Čo na ne predbežne vravíte? Prídu vám dostatočne zaujímavé? Alebo by ste si priali čosi úplne odlišné?

Blu-ray edícia The Last Jedi odhalí viac ako 20 minút doposiaľ nevidených scén. Na čo všetko sa v nich môžeme tešiť?
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia