Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2017, 11:20
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Tvorcovia American Horror Story chystajú veľkolepý tanečný muzikál s najväčšou hereckou LGBT komunitou

FILMY A SERIÁLY POSE
Uložiť Uložené

Pilot zožal úspech, a tak sa dočkáme rovno celej série.

Meno Ryan Murphy či Brad Falchuk vám možno zarezonuje pri spomenutí seriálového American Horror Story. Obaja tvorcovia v spolupráci s Stevenom Canalsom vytvorili koncept muzikálového seriálu s názvom Pose, ktorého pilot zožal úspech, a tak bude námet pretvorený do plnohodnotnej podoby. Tanečný muzikál sa však bude líšiť od ostatných práve v tom, že uvedie najväčšie zoskupenie LGBT hereckej komunity (počet 50+), čo v súvislosti s hornými menami nie je vôbec žiadne prekvapenie.

Televízna stanica FX nám ponúkne osem epizód, ktoré sa budú odohrávať v 80. rokoch 20. storočia v New Yorku. Samotný casting trvalo poskladať pol roka a natáčanie by malo začať niekedy vo februári, čo znamená, že sa začiatku vysielania epizód dočkáme niekedy v lete. Príležitosť zrežírovať si niektoré epizódy dostanú aj tvorcovia zo sféry LGBT. Zaujal vás tento projekt?

Tvorcovia American Horror Story chystajú veľkolepý tanečný muzikál s najväčšou hereckou LGBT komunitou
Zdroj: FX
Domov
Zdieľať
Diskusia