Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2018, 19:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Neil Patrick Harris sa vracia ako zákerný gróf Olaf, ktorý ide aj v druhej sérii seriálu A Series of Unfortunate Events po krku trom sirotám

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhá séria prichádza s prvým lákavým trailerom.

Seriál A Series of Unfortunate Events sa stretol s pozitívnou kritickou aj diváckou odozvou, takže tu logicky máme druhú sériu. Koniec-koncov, príbeh troch sirôt Baudelairovcov a zákerného grófa Olafa (Neil Patrick Harris) ešte ani zďaleka neskončil. Prvá séria nám priniesla adaptácie prvých štyroch kníh z 13 dielnej série Lemonyho Snicketa (pseudonym Daniela Handlera).

V druhej sérii sa budeme v udalostiach pokračovať až do deviatej knihy a v plánovanej tretej by sa séria mala uzavrieť. Okrem Harrisa opäť uvidíme aj Malinu Weissman, Louisa Hynesa, K. Todd Freemana, ako aj nové tváre v podaní Dylana Kingwella, Avi Lake, Kitany Turnbull a Lucy Punch. Druhá séria bude mať 10 epizód a premiéru si odbije 30. marca (březen) 2018. Vychutnajte si prvý krátky trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia