Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 18:19
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tretí film z Cloverfield univerza zmenil dátum premiéry už tretíkrát. Stále sa ho však dočkáme v prvej polovici tohto roku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Má snímka problémy?

O ďalšom filme tzv. "Cloverfield univerza" s názvom God Particle sme už párkrát písali. Napokon sa však zdá, že snímka dostane úplne nový názov a navyše sa zase posunul dátum premiéry. Pôvodne sme sa filmu mali dočkať 24. februára (únor) 2017, potom v októbri (říjen) 2017, následne vo februári 2018, no a posledný dátum teraz ohlasuje 20. apríl (duben) 2018. Podobné posúvanie premiéry väčšinou neznačí nič dobré, ale stále dúfame, že dostaneme solídny film. 10 Cloverfield Lane sa totiž vydaril nadmieru dobre, bola by preto škoda, keby tento sľubný vesmír zakapal.

Tretí film z Cloverfield univerza zmenil dátum premiéry už tretíkrát. Stále sa ho však dočkáme v prvej polovici tohto roku
Zdroj: Paramount Pictures

V tretej snímke univerza by sme sa mali pozrieť do vesmíru. Hlavnými hrdinami budú astronauti, ktorým sa prihodí nehoda s urýchľovačom častíc a oni k svojej hrôze zistia, že Zem proste zmizla. Hlavné úlohy si zahrajú David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang a Daniel Bruhl. Režíruje Julius Onah (The Girl is in Trouble), na scenári pracovali Oren Uziel (22 Jump Street) a Doug Jung (Star Beyond).

Domov
Zdieľať
Diskusia