Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 14:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Deadpoola pripravuje X-Men sólovku s mladou mutantkou Kitty Pryde. Snímky sa však možno nikdy nedočkáme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tim Miller je už dlhodobo spájaný s réžiou najnovšieho Terminátora, no a do karát jeho X-Men projektu rozhodne nehrá ani megaobchod storočia.

Pokiaľ sa zaujímate svet mutantov, tak vám určite neunikla ani nedávna novinka ohľadom chystaného spin-offu s Multiple Manom v podaní Jamesa Franca. Ťažko síce povedať, ako veľmi bude budúcnosť X-Men filmov ovplyvnená megaobchodom medzi spoločnosťami Disney a 21st Century Fox, zatiaľ však všetko nasvedčuje tomu, že sa na projektoch od štúdia 20th Century Fox pracuje aj naďalej. Ba čo viac, teraz sa dokonca schyľuje k jednému ďalšiemu. Ako totiž uvádzajú najnovšie informácie, režisér Tim Miller, ktorý sa v roku 2016 postaral o skvelého Deadpoola, pracuje na sólovke pre mutantku Kitty Pryde, taktiež známu aj ako Shadowcat.

Tú si môžete pamätať najmä zo snímok X-Men: The Last Stand a X-Men: Days of Future Past, kde sa úlohy zhostila herečka Ellen Page. Či sa teda snímky od Millera (ten by sa mal ujať Terminátora) vôbec niekedy dočkáme, to je momentálne iba hudbou budúcnosti. Je však dobré vedieť, že ľudia pod 20th Century Fox nečakajú so založenými rukami na spojenie s Disney, ale sústredia sa na prácu a stále prichádzajú s novými nápadmi pre ďalšie X-Men počiny. Koniec koncov, v roku 2018 dostaneme hneď tri, The New Mutants, Deadpool 2 a X-Men: Dark Phoenix. Chceli by ste vidieť X-Men sólovku s Kitty Pryde? A mala by sa podľa vás do úlohy vrátiť Ellen Page?

Režisér Deadpoola pripravuje X-Men sólovku s mladou mutantkou Kitty Pryde. Snímky sa však možno nikdy nedočkáme
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia